20 motiverende quotes voor het sporten!

Heb jij soms ook last van een gebrek aan motivatie? Je bent zeker niet de enige! Soms zit de bank gewoon zo lekker, ben je wat moe of heb je gewoonweg geen zin. Voor die momenten heb ik deze motiverende quotes voor het sporten voor je verzameld!


Zelf vind ik het ook altijd lastig om te beginnen met sporten. Als je in je eentje sport, ligt de drempel om te gaan nu eenmaal net wat hoger. Je hebt niemand die op je wacht om te sporten. Daarom moet je zelfdiscipline hoog zijn, zodat het je wél lukt om te gaan sporten. En zodat je wél dat lichaam krijgt wat je zo graag wil hebben!
Bepaal voor jezelf wat jouw doel is. Visualiseer dat beeld ook. Wil je een strakke buik? Of misschien wat kilo’s afvallen? Strakkere benen, billen of misschien armen? Met genoeg sporten is het zeker mogelijk jouw doel te bereiken, nu nog zorgen voor de motivatie! En onthoud voor jezelf: Begin vandaag, want:

The only bad workout is the one you didn’t do!

 

Be stronger than your excuses

Train like an athlete, eat like a nutritionist, sleep like a baby, win like a champion

Train like a beast, look like a beauty

Een kampioen is iemand die opstaat als hij eigenlijk niet meer kan – Jack Dempsey

It’s hard to get fit, but it’s harder to look in the mirror and dislike what you see

Ga net zolang door tot je idolen je rivalen worden

“It’s not about how bad you want it, it’s about how hard you’re willing to work for it”

“The best project you will ever work on is YOU”

Be stronger than your excuses

En om af te sluiten:

Ik hoop dat deze quotes je wat motivatie kunnen brengen. Schrijf ze op je spiegel, print ze uit en plak ze op de koektrommel…

Houd ze in de buurt zodat je jezelf altijd kan herinneren aan jouw doel. Of je nu minder moe, fitter, slanker of gewoon sportiever wil worden, motivatie kan je altijd gebruiken!

Welke motiverende quotes voor het sporten heb jij?

Heb jij nog andere quotes die je met ons kan delen? Ik ben heel benieuwd en hoor graag van je, laat je reactie hieronder achter!

Op zoek naar een trainingsprogramma?

Ben je op zoek naar een trainingsprogramma waarmee jij je gewenste figuur zeker gaat behalen? Kijk dan voor een programma voor mannen eens bij de Gespierde God, wellicht is dat het trainingsprogramma waar jij naar op zoek bent!

Voor vrouwen is het 90 day bikini plan zeker een kijkje waard! Je kan natuurlijk ook nu met dit programma beginnen, daarvoor hoef je zeker niet te wachten tot de zomer er weer aankomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *