over gezonden dan gisteren

Over Gezonder dan Gisteren

Over Gezonder dan gisteren

We willen allemaal gezond zijn. En je gezond voelen kan op veel manieren. Lekker in je lichaam zitten, een gewicht hebben wat voor jou fijn voelt, jezelf fit voelen. En ik help jou daar graag mee, zodat elke dag een stukje gezonder dan gisteren is!

Daarom ben ik deze website gestart. Tips over oefeningen, sporten, (gezond) eten, gezonde keuzes maken in je dagelijks leven. Het kan soms best lastig zijn, maar met deze tips en handvatten kom je zeker een stap verder!

Zelf heb ik verschillende (team) sporten beoefend, maar op dit moment ben ik geen lid van een vereniging of sportschool. Ik houd ervan sportief bezig te zijn, maar soms is het wel behoorlijk lastig jezelf daartoe te zetten. Daarom op deze website tips om je te helpen om te beginnen, maar ook sporten tijdens en na je zwangerschap bijvoorbeeld, zullen aan bod komen. Of misschien wil je wel bepaalde spiergroepen trainen.

Ook gezond eten is zo’n dingetje. Heel vaak gaat het wel goed, maar als je wat vermoeider bent en er liggen allemaal chocolaatjes te roepen in het keukenkastje… Door de berg gezonde recepten die ik met je ga delen, hoop ik je te motiveren voor het (ook gemakkelijke) gezonde eten te kiezen!

Zullen we er samen voor gaan en zorgen dat elke dag net dat stukje gezonder dan gisteren is? Want elke kleine stap die je zet, brengt je weer een stukje dichter bij je einddoel. En is ons einddoel niet voor ons allemaal vrijwel identiek? We willen ons allemaal gezond en fit voelen en lekker in ons vel zitten!

Wie ik ben?

Ik ben Diane, een twintiger, woonachtig in het midden van ons leuke land en sinds september 2017 getrouwd met een heel leuke man.
Een groot dierenliefhebber, een kletskous, een optimist, idealist en fanatiek lezer. Mijn liefde om te schrijven kan ik fijn kwijt op mijn website(s).

Ik hoop dat ik je mag inspireren!