Voeding

Om gezonder te worden, is gezonde voeding heel belangrijk. Daarom besteden we hier op Gezonder dan Gisteren veel aandacht aan. Want je lichaam bestaat uit de (bouw)stoffen die jij in je mond stopt! Daarom is het belangrijk om gezond te eten, zodat je voldoende vitamines binnen krijgt. Als je van ongezond eten switcht naar gezond eten, merk je pas echt hoeveel effect je voeding op jouw functioneren heeft. Je voelt je bijvoorbeeld een stuk fitter. Maar wist je dat voeding zelfs effect heeft op je geheugen?

Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding – Hippocrates

Kortom, teveel redenen om op te noemen op NU te starten met gezond eten! En met onderstaande artikelen helpen we je hier graag mee.

Wat voor artikelen staan er op deze website? Ik deel bijvoorbeeld gezonde recepten met je. En voor diegene die wat meer op de calorieën moeten letten, zijn er ook tussendoortjes en recepten die weinig calorieën bevatten.

Ook komen er artikelen langs om jou te helpen de discipline op te brengen om wat minder lekkers in je mond te stoppen.

Daarbij helpt het je om te snappen hoe het nu allemaal zit. Daarom ook artikelen over hoe het nu precies werkt met die calorieën, koolhydraten, eiwitten, etc. etc.

Lekkere en gezonde maaltijden

  • Artikelen met lekkere en gezonde maaltijden volgen snel!

Tussendoortjes voor elk moment

De theorie achter voeding: Hoe zit dat nu precies?

Hoe weersta je de verleiding?

Leestips

Overige artikelen over voeding

 Gezonder - voeding - afslankbijbel

 

Ben je meer geïnteresseerd in artikelen die juist over bewegen en sporten gaan? Lees dan snel verder op de pagina Sporten.

Ik hoop dat ik je mag inspireren!